Home
Even voorstellen
Behandelingen
Botox
Fillers
Redensity I
Behandelgebieden
Prijzen
Contact
Contactformulier

 

            Behandeling met Botox

Een behandeling met Botox duurt ongeveer 5 - 10 minuten. Met een héél klein naaldje wordt Botox geinjecteerd. De meeste mensen ervaren dit niet als pijnlijk.

Na de behandeling kan de huid een beetje rood zijn als reactie op het prikken, maar dit verdwijnt weer snel. Doordat de Botox alleen op de behandelde spier werkt en geen effect heeft op de rest van het lichaam zijn de Botox behandelingen helemaal ongevaarlijk.

De eerste 2 tot 4 uur na de Botox behandelingen moeten de behandelde spieren veel worden aangespannen, dus veel fronsen, lachen of het voorhoofd optrekken. Hierdoor zal de Botox sneller effectief zijn.

De eerste 2 uur mag u niet gaan liggen of bukken. U mag wel direct de zon in.

            Behandeling met fillers (Teosyal)

Een behandeling met Teosyal duurt ongeveer 15 - 30 minuten. Eventueel kan de huid vooraf wat worden verdoofd om de behandeling met zo min mogelijk discomfort te laten verlopen. In Teosyal zit ook al een klein beetje verdoving. Er zijn waarschijnlijk diverse injecties nodig om het gewenste resultaat te bereiken.
Zodra Teosyal zich in de huid bevindt zet het uit. Hierdoor worden de rimpels naar buiten geduwd waardoor een gladdere huid ontstaat. 

                                                             

De behandeling met Teosyal is zeer populair, onder andere vanwege de korte hersteltijd. Teosyal behandelingen hebben meestal nauwelijks een herstelperiode behalve een blauw plekje, roodheid, zwelling en het ongemak op de injectieplaats. Het kan enkele dagen duren voordat dit weer helemaal verdwenen is.

Het is verstandig om de dag van te voren geen alcohol te gebruiken en het gebruik van bloedverdunners wordt tijdens het intakeconsult besproken. Dit om de kans op blauwe plekjes te verminderen. Andere gezichtbehandelingen of een bezoek aan de sauna of zonnebank worden de eerste twee weken na de behandeling afgeraden.

Teosyal wordt na verloop van tijd volledig door het lichaam afgebroken. Dit proces duurt meestal 9 - 12 maanden afhankelijk van de plaats waar de behandeling heeft plaatsgevonden. Na deze periode zou u de procedure moeten herhalen om het behaalde resultaat te behouden.

                 

      

 

Good Looks Malden  | info@goodlooksmalden.nl / telefoon 06 29 20 68 73
UA-41235552-1