Home
Even voorstellen
Behandelingen
Botox
Fillers
Redensity I
Behandelgebieden
Prijzen
Contact
Contactformulier

 

             Wat zijn fillers?

 

Fillers kunnen worden gebruikt om specifieke gebieden in het gezicht te verbeteren, rimpels te vullen, de huid te verstevigen en de contouren van het gezicht te accentueren.

 

Teosyal is een merknaam van een filler van een hoge kwaliteit. Het is een heldere gel die bestaat uit hyaluronzuur en lidocaïne. Hyaluronzuur is een natuurlijke in de huid voorkomende stof.
Het heeft een vochtaantrekkende werking en stimuleert de collageencellen voor een stevigere en elastische huid.


Er zijn voor de verschillende toepassingsgebieden verschillende diktes van de gel beschikbaar. Vaak is een combinatie behandeling het beste.

 

   
voor na

 

             Toepassing

Naast de veelzijdigheid van de toepassingsgebieden van Teosyal, is voor velen dé reden voor een behandeling met Teosyal te kiezen, dat de nadelen van een chirurgische behandeling hier niet van toepassing zijn.
Teosyal is zeer geschikt voor:
                         -  vervagen van rimpels en lijntjes
                         -  opvullen van schaduwen en diepe groeven
                         -  accentueren van lipcontouren en het vullen van lippen
                         -  volume creëren
                          
Verder is Teosyal stukken meer betaalbaar dan de meeste chirurgische behandelingen. De gemiddelde behandeling kost tussen de €350 en €700.

            Toediening en effect

Teosyal wordt met een heel dun naaldje ingespoten. U voelt een tintelend of licht brandend gevoel wat weer snel verdwijnt omdat er een beetje lidocaine aan het product is toegevoegd. Er kan wat roodheid en zwelling ontstaan, maar deze verschijnselen zijn meestal mild van aard en verdwijnen na een paar dagen.
In bepaalde gebieden is er een grotere kans op het ontstaan van een blauwe plek. Deze verdwijnt binnen 10 dagen en kan worden gecamoufleerd met een foundation.

Op de injectieplaats kunnen kleine zwellingen voelbaar zijn, deze verdwijnen binnen twee weken.
Hyaluronzuur heeft geen blijvend effect, het wordt na verloop van tijd door het lichaam afgebroken. Dit proces duurt ongeveer 9-12 maanden.

            Risico's

Teosyal is veilig en bijwerkingen zijn zeer zeldzaam. Na de behandeling kunnen sommige algemene reacties op injecties optreden zoals zwelling, roodheid, gevoeligheid en verkleuring rond de injectieplaats.Soms wordt een bloedvaatje geraakt wat een kleine blauwe plek veroorzaakt.

Good Looks Malden  | info@goodlooksmalden.nl / telefoon 06 29 20 68 73
UA-41235552-1